Calendari

viernes, 23 de noviembre de 2012

FEIM PA AL FORN CARTOIXA

Després de fer el nostre pa casolà,  hem volgut saber com el fan al forn de C'an Cerdà i per això avui ho hem anat a veure. Primer ens han mostrat com fan la pasta i els ingredients que li posen. És molt important el llevat i deixar-lo tovar.

Després cada un de noltros ha fet un pa d'uns 300 grams.


També ens han explicat els diferents tipus de pa que fan i noltros hem fet unes baguettes. A més hem tastat un pa especial que fan i era boníssim.


Com que havíem encomanat una ensaïmada per berenar, hem vist com la farcien de crema cremada i xocolata. Oh, ja frissàvem de menjar-la!



Hem deixat el nostre pa i ens l'han cuit després de tovar. Quan hem sortit d'escola cada un de noltros ha anat a cercar-lo per fer un bon pa amb oli per berenar.
La veritat és que ha estat una sortida molt profitosa i tots ens han tractat molt bé. Ens hem sentit autèntics forners i forneres  per un dia. Gràcies al forn Cartoixa per dedicar-nos el seu temps i la seva amabilitat. Mirau quins pans més coriosos ens han sortit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario