Calendari

jueves, 21 de noviembre de 2013

TREN DE SÓLLER I CAN PRUNERA

Avui, primer dia de sol des de fa una setmana, hem fet una sortida, gràcies a Última Hora,  fins a Sóller amb el seu centenari tren.



Hem ocupat, excepcionalment, el vagó de la màquina i hem gaudit del passeig (i dels túnels)  així com del paisatge meravellós cap a la serra. La treva que ens ha donat avui el mal temps ens ha permés fer una aturada al mirador i contemplar el bonic poble de Sóller.


En arribar (han trobat que el tren feia poca via) hem visitat el museu modernista de Can Prunera al carrer de La Lluna. Allà ens esperava la monitora per fer-nos les explicacions pertinents al llarg de la visita.

Hem començat pel jardí de la casa que, antigament pertanyia a la família Magraner, i  hem continuat per les diferents estances: menjador, sala de música, cambres, cuina, sala de les pepes...



En totes elles es va pretendre conservar la seva essència després de fer una restauració integral de la casa quan fou adquirida per fer.ne un museu.
La d'avui ha estat una sortida "sortada", ja que el bon temps ens ha acompanyat i, per a molts, aquest ha estat el seu primer viatge amb el tren de Sóller.

No hay comentarios:

Publicar un comentario