Calendari

miércoles, 20 de abril de 2016

SORTIDA AL PUIG DE RANDA

Avui hem encetat la nostra Setmana del Llibre amb una sortida de tota l'escola al Santuari de Cura situat al Puig de Randa. El Puig de Cura és el punt més alt del massís de Randa i un excel.lent mirador sobre Mallorca. 


Aquí fou on Ramon Llull va viure una bona temporada entorn l'any 1273 i on, al segle XV, es fundà una escola lul.liana per difondre la seva doctrina.
Per aquest motiu i, ja que Ramon Llull és el tema que hem treballat a la nostra escola durant aquest curs, que hem decidit anar-hi tots avui.
Quan hem arribat, hem fet una gimcama que havia preparat per a nosaltres na Conce de Mirabò, mare de Jaume Genovart i gran coneixedora de la vida i obra de Ramon Llull.





Després hem berenat i, a continuació, per grups, hem cercat imatges que il.lustrin cada un dels elements de l'escala de l'enteniment de Ramon Llull. Aquestes fotografies serviran per fer un powerpoint d'aquest tema.
Ha estat un un dia molt profitós i volem donar les gràcies a Conce de Mirabò per la seva tasca i la seva implicació màxima en tot allò que li proposam.
Demà inaugurarem l'exposició de treballs, presentarem la nostra bestiola fantàstica (preciosa, per cert) i mostrarem els nostres contes als nins i nines d'Infantil.
I a les 5, entrega de premis del VI Certamen Literari Ceip Nicolau Calafat.
Vos hi esperam a tots i a totes!

No hay comentarios:

Publicar un comentario